Ontmoeting Schotse Hooglander


Deze hadden jullie nog tegoed.

Een paar weken geleden was ik samen met mijn gezin op de Veluwe toen we deze Schotse Hooglander tegen kwamen.

Ik aarzelde geen moment en pakte meteen mijn camera. En vanaf heel dichtbij kunnen filmen.

The following two tabs change content below.

Erwin

Hallo, Ik ben Erwin Koekoek en blogger van deze site. Tijdens mijn jeugd heb ik jaren lang bij de scouting gezeten. Veel buiten en bezig in de bossen. Altijd een liefhebber geweest van de natuur en het buitenleven. Ik hoop mijn enthousiasme en passie voor de natuur over te kunnen brengen aan anderen. Alle verhalen en teksten op deze BLOG zijn persoonlijke opvattingen en uitingen.

Laatste berichten van Erwin (toon alles)


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Klik hier om een eigen avatar toe te voegen.