Ook dit is de natuur…


Weekelijks kom ik in het bos. Zo ook afgelopen week. Meestal gewoon het standaard werk. Die dag was het anders.

Voor velen misschien geen fijne beelden maar het gebeurd nu eenmaal in de natuur.
Geen idee wat er precies gebeurd is. Geen verwondigen of andere letsel te vinden.

Wellicht de nek gebroken bij een rare sprong.

Natuurlijk met respect het beest laten liggen. Wel een moment om een ree eens van iets dichterbij te bekijken.

Binnenkort maar weer eens kijken hoe de natuur deze energieterugneemt.

The following two tabs change content below.

Erwin

Hallo, Ik ben Erwin Koekoek en blogger van deze site. Tijdens mijn jeugd heb ik jaren lang bij de scouting gezeten. Veel buiten en bezig in de bossen. Altijd een liefhebber geweest van de natuur en het buitenleven. Ik hoop mijn enthousiasme en passie voor de natuur over te kunnen brengen aan anderen. Alle verhalen en teksten op deze BLOG zijn persoonlijke opvattingen en uitingen.

Laatste berichten van Erwin (toon alles)


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Klik hier om een eigen avatar toe te voegen.