Over


trektocht_duitsland_erwin_koekoek

Trektocht in Duitsland. Foto gemaakt door Remco.

Hallo, Ik ben Erwin Koekoek en blogger van deze site.

Op dit moment werk ik als Innovatie Architect bij Coöperatie VGZ. VGZ is een zorgverzekeraar.

Naast dit leuke, interessante en nieuwsgierige werk kom ik in mijn vrije tijd graag buiten.

Tijdens mijn jeugd heb ik jaren lang bij de scouting gezeten. Veel buiten en bezig in de bossen. Altijd een liefhebber geweest van de natuur en het buitenleven.

Onze boekenplank staat vol met boeken van Mors, diverse sporen en prentenboeken en natuurlijk ook een serieboeken van Ray Mears. Er zijn nog genoeg andere boeken die ook een plekje op deze plank verdienen.

Als het even kan ben ik buiten te vinden. De dag rugzak staat dan ook altijd klaar voor vertrek. Meestal vertrek ik met een doel. Hiermee voorkom ik dat ik niet ‘’s avonds op de bank zit en denk, hmmm had ik maar…
Iedere keer is het buiten weer genieten van de omgeving, dieren en rust.

Ik heb diverse cursussen bij EXTRA gevolgd. Hier heb ik geleerd met minder vele malen meer ‘uit’ de natuur te halen. En dat geeft iedere keer weer een enorme voldoening.

In 2012 ben ik gevraagd om het team van EXTRA te versterken. Lang nadenken was niet nodig. Dit heb ik kunnen doen tot eind 2016. EXTRA heeft door de veranderingen in cursus aanbod geen ondersteuning meer nodig. Erg jammer maar het is niet anders. René en Beke geven nu weer zoals het ooit begonnen is samen verder met EXTRA.

Ik hoop mijn enthousiasme en passie voor de natuur over te kunnen brengen aan anderen. Alle verhalen en teksten op deze BLOG zijn persoonlijke opvattingen en uitingen.

 

The following two tabs change content below.

Erwin

Hallo, Ik ben Erwin Koekoek en blogger van deze site. Tijdens mijn jeugd heb ik jaren lang bij de scouting gezeten. Veel buiten en bezig in de bossen. Altijd een liefhebber geweest van de natuur en het buitenleven. Ik hoop mijn enthousiasme en passie voor de natuur over te kunnen brengen aan anderen. Alle verhalen en teksten op deze BLOG zijn persoonlijke opvattingen en uitingen.

Laatste berichten van Erwin (toon alles)


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Klik hier om een eigen avatar toe te voegen.