Varkentjes op de Veluwe


Deze hadden jullie nog tegoed.

Eerder dit jaar was ik samen met Remco op de Veluwe. We waren de laatste details voor onze trip naar Schotland aan het doornemen. Net na onze lunch hoorden we een in de verte een knorrend geluid. Langzaam kwam het dichterbij. Een paar minuten later stonden we oog in oog met deze prachtige varkentjes.

Ik aarzelde geen moment en pakte meteen mijn camera. Moeder stond een stukje verderop maar bleef rustig kijken.

 

 

The following two tabs change content below.

Erwin

Hallo, Ik ben Erwin Koekoek en blogger van deze site. Tijdens mijn jeugd heb ik jaren lang bij de scouting gezeten. Veel buiten en bezig in de bossen. Altijd een liefhebber geweest van de natuur en het buitenleven. Ik hoop mijn enthousiasme en passie voor de natuur over te kunnen brengen aan anderen. Alle verhalen en teksten op deze BLOG zijn persoonlijke opvattingen en uitingen.

Laatste berichten van Erwin (toon alles)


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Klik hier om een eigen avatar toe te voegen.