Youtube video – 3 Reeen


Tijdens onze ‘Extraining’ op de Veluwe meerdere cameras uitgezet. Bij een zoelplek hoopten we op zwijnen… deze 3 reeen kwamen langs, ook mooi! Een van de geiten heeft al een bolle buik, de reebok loopt als laatste uit beeld. Video staat op het youtube kanaal van EXTRA Survival & Bushcraft.

http://www.youtube.com/watch?v=P-JpfwlZsJ0

The following two tabs change content below.

Erwin

Hallo, Ik ben Erwin Koekoek en blogger van deze site. Tijdens mijn jeugd heb ik jaren lang bij de scouting gezeten. Veel buiten en bezig in de bossen. Altijd een liefhebber geweest van de natuur en het buitenleven. Ik hoop mijn enthousiasme en passie voor de natuur over te kunnen brengen aan anderen. Alle verhalen en teksten op deze BLOG zijn persoonlijke opvattingen en uitingen.

Laatste berichten van Erwin (toon alles)


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Klik hier om een eigen avatar toe te voegen.