Youtube video – Das


Een paar weken geleden prenten (sporen) van een das gevonden in een gebied waarvan voor mij onbekend was dat ze er zaten. Na het gebied gisteren verder uitgeplozen te hebben uiteindelijk de burcht gevonden. Ik heb bij deze burcht een ‘cameraval’ neergezet. Vanmiddag de camera weer opgehaald en de volgende opnames gemaakt.

The following two tabs change content below.

Erwin

Hallo, Ik ben Erwin Koekoek en blogger van deze site. Tijdens mijn jeugd heb ik jaren lang bij de scouting gezeten. Veel buiten en bezig in de bossen. Altijd een liefhebber geweest van de natuur en het buitenleven. Ik hoop mijn enthousiasme en passie voor de natuur over te kunnen brengen aan anderen. Alle verhalen en teksten op deze BLOG zijn persoonlijke opvattingen en uitingen.

Laatste berichten van Erwin (toon alles)


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Klik hier om een eigen avatar toe te voegen.